Metropolis

RPG forum


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

????

Гост

Може да сте забелязали, може и да не сте, но в профилите на всички се мъдри мистериозното "EXP" и то си има някакви цифрички, които дори се покачват с времето. Странно, нали? И аз имам такива, в името на Вселенските Мустаци!
До колкото се разбира по мрънкането от страна на администраторският колектив(които, трябва да се отбележи, са много нередовни и крайно липсващи) това ще да е нещо много важно и свързано с мистериозната графа "Специални Умения" която, уви, при повечето ни потребители си стои празна още от началото на мизерната ни игра. И наистина, нещата са сложно навързани и всъщност тук срамежливо се появява цяла система;
Как бихте реагирали, ако се окаже, че тези точки, които изглежда печелите са ключа ви към цял един нов свят благини? Ами ако се окаже, че ви чака цял един магазин със специални умения и артефакти, които имат нужда от закупуване и в крайна сметка са там, за да ви радват и тайно да си мечтаете да ги имате въпреки привидната ви липса на интерес? Не бойте се, сега всичко е възможно и може да спрем да говорим теоретично.
В клуб "Гуменото патенце" мистериозно се е появило малко помещение, което е препълнено със всякакви благинки. Там е мястото да се охарчите солидно и да не ви дреме, след като това са просто виртуална "валута" изкарана честно с натискане на няколко копчета и публикуване на постове. И за да не е прекомерно неразбираемо, следва кратко пояснение за самите точки.
"EXP"- кратко съкращение на "experience", или с други думи, "опит" е доказателството за вашата форумна активност. Различните игрални местности носят по-висок или по-нисък брой точки за всеки пост, който публикувате в тях(но къде и колко точно е тайна). Единственото място, от което не можете реално да извлечете каквото и да е са темите за флууд и форумни игри и уви, мили спамъри, това няма да се промени колкото и да ви се иска. Единственият начин да увеличавате точките си е като пишете реално рп и по този начин освен да се забавлявате радвате и обществото от перверзници, които обичат да четат чуждото забавление и да се кикотят скришом. Кхъм, не, не говоря за своята Мустачена Съвършенност, не. Това е само бледа илюзия.

Системата за точките може да се прилага не само във вече споменатият формат, не. Възможни са транзакции от потребител на потребител и дори изнудвания- като например да накарате хората да си плащат, ако искат да им направите графики, примерно. По големите форумни събития ще има и награди с малки суми от точки, които ще бъдат щедро раздавани(уж, о, корупцийо) и прочее; възможностите са неограничени и ако милите форумни управници спрат да бъдат мързеливи или липсващи току виж родят нещо наистина гениално като идея. До тогава късмет и нека Мустаците ви пазят- вас и всичките ви спечелени до сега точки!

(´・ω・`)

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите