Metropolis

RPG forum


You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

????

Гост

Добър ден, вечер, каквото е там.
Днес ще разгледаме едно изчезващо животно направило грешката да се засели в тези земи; то е много добродушно и благоприятно и е тук да избави персоните, които са заседнали в рп ситуация и имат нужда от чист въздух.
Нека изкараме пред дъската образец на нашият предмет на интерес. ООC [out of character] от сега нататък ще стои за места в игралният свят където присъствието е незадължително и е възможно дори да сте ангажирани вече на друго място. Тогава и само тогава ви се позволява "двойно появяване" или с по-прости думи, писане с персонажа ви на различни места в един и същ времеви период.
За сега имаме едно единствено място, на което да важи тази "отмяна" и то е легендарният клуб "Гуменото Патенце"; там ви очаква малко отмора, забавления и липса на ограничения. Може да изберете случилото се там да не се отрази върху реалната история на персонажа ви, да се отрази или пък нещо друго, което ви е дошло като идея. Основното обяснение за това ще ви е факта, че там присъствате само духом и понеже времето не тече, ако щеше можете да стоите с еквивалент равностоен на векове.
В този така знаменит клуб ще се провеждат и масовите, които не са от особено значение на общата история на форума- рожденни дни, купони, балове и прочее; ако имате предложения в този ни раздел има тема за това, която с радост ще ви приеме и дори ще се постарае да бъде полезна.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите